Conferentie Koers en Kansen

Locatie 

De conferentie Koersen en Kansen vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht. 

Muntgebouw
Leidseweg 90
3531 BG Utrecht

Routebeschrijving - met het openbaarvervoer
Vanaf Utrecht Centraal Station

Tram
Je kan de volgende tramlijnen nemen richting de halte Graadt van Roggenweg: 60 en 61.
Bij deze halte stap je uit en ga je rechtsaf de weg over. De Koningsbergerstraat staat schuin voor je, sla deze in en loop de straat uit. Sla vervolgens linksaf de Leidseweg op (langs het water) en na enkele minuten zie je het Muntgebouw aan je linkerhand.

Bus
Je kan de volgende buslijnen nemen richting de halte Graadt van Roggenweg: 4, 5, 7, 90 en 102.
Bij deze halte stapt je uit en ga je rechtsaf de weg over. De Koningsbergerstraat staat schuin voor je, sla deze in en loop de straat uit. Sla vervolgens linksaf de Leidseweg op (langs het water) en na enkele minuten zie je het Muntgebouw aan uw linkerhand.

Lopend
Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw. Je neemt de uitgang Jaarbeursplein en steekt vervolgens het Jaarbeursplein over. Sla rechtsaf de Croeselaan over en loop via het kruispunt tot aan het water. Sla bij het water linksaf. Dit is de Leidseweg, je vind het Muntgebouw na ongeveer 6 minuten lopen aan uw linkerhand.

Routebeschrijving - met de auto 
De locatie beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Parkeren kan bij P1 van de Jaarbeurs op slechts 5 minuten van het Muntgebouw

Komend vanaf de Ring Utrecht (A2/A12)
Houdt Ring Utrecht aan richting Utrecht Centrum
Neem Afslag 8, Jaarbeurs/Centrum/ De Meern.

Volg de borden Centrum.
Vervolgens volg je de borden ‘Parkeren Jaarbeurs 300’. Deze route (‘route 300’) leidt je naar parkeerplaats P1.

Het is ongeveer 5 minuten lopen naar het Muntgebouw vanaf de parkeerplaats. Als je de parkeerplaats verlaat (aan de kant van de Graadt van Roggenweg) steek je bij de verkeerslichten de weg over. Aan de overzijde ga je rechtdoor de Koningsbergerstraat in. Volg de Koningsbergerstraat tot aan het water. Sla vervolgens linksaf. Dit is de Leidseweg. Je vind het Muntgebouw na enkele minuten lopen aan je linkerhand op de hoek.